Победителката на втория сезон на Ергенът Валерия облече булчинска рокля. Избраницата

...
Победителката на втория сезон на Ергенът Валерия облече булчинска рокля. Избраницата
Коментари Харесай

Валерия в булчинска рокля! Евгени изплю камъчето

Победителката на втория сезон на " Ергенът "  Валерия облече булчинска рокля. Избраницата на пианиста Евгени показа видео в обществените мрежи от идната фотосесия. По всичко проличава, че тя е за корицата на булчинско списание. " Зад кулисите ", написа Валерия.

Междувременно обаче самият Евгени заприказва по отношение на по кое време двамата имат намерение да застанат пред олтара.
-->
" За момента не сме говорили за женитба, тъй като, както споделят в Обединеното кралство, първо би трябвало да отпразнуваме годежа, давайки си задоволително време, с цел да го сторим. Като се има поради относително бързия ритъм, с който се случиха нещата сред нас, на мнение съм, че в този момент би трябвало да наваксаме това, което сме пропуснали. Например, към този момент можем свободно да излизаме на открито, срещайки се с родственици и другари. Необходимо е да поживеем дружно, да забележим по какъв начин се вписваме в света на другия, останалото е елементарно. Важното е, че се движим по тази траектория, тъй че всичко е въпрос на време ", коменитра пианистът пред " Дир ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР